Лектори

Оптимизиране на текстове за уеб на живо се провежда с майсторите в занаята: Борил Караиванов, Владимир Петков, Георги Варзоновцев и Огнян Младенов.

Борил Караиванов (Boril Karaivanov) Борил Караиванов, Дизайнер

Графичен дизайнер с интереси в областта на графичната комуникация в различни медии. Работи за големи организации и държавни институции.

Участва, журира и печели десетки награди за Уеб дизайн. Лектор и автор на множество публикации в областта на графичната идентичност, Уеб взаимодействието и прилагането на ефективни дизайн стратегии в съвременната бизнес комуникация.

 Владимир Петков - Каладън (Vladimir Petkov - Kaladan) Владимир Петков - Каладън, ??кономедиа

Директор Дигитални продукти в Economedia, което го прави отговорен за проекти като Dnevnik.bg, Capital.bg и Karieri.bg. Член на управителните съвети на Център за медийни изкуства ??нтерспейс, Фондация Култ.бг, Българската Уеб Асоциация и IABulgaria.


Георги ВарзоновцевГеорги Варзоновцев,Дизайнер на потребителски интерфейси в Телерик

Занимава се с уеб в последните 10 години. Той е човекът отговорен за това дали потребителите успяват да си свършат работата лесно и бързо с продуктите, които проектира.

Участва в разработването на някои от най-големите и интересни уеб сайтове в България, а напоследък работи върху десктоп приложения.Огнян Младенов (Ognian Mladenov) Огнян Младенов, SEOM

Основател на агенция SEOM, специализирана в Search Engine Optimization (SEO) и Social Media Marketing (SMM). Занимава се с оптимизация за търсачки от 2000-та година, като е работил, провеждал консултации и обучения в над 330 фирми и организации.

 

Цена

168 лв с ДДС за всеки участник (включва 2 кафе-паузи и обяд)