Анализ на конкуренцията

Сравняваме сайтове на ваши конкуренти и анализираме техните силни и слаби страни от гледна точка на потребителите. В резултат, извличаме препоръки за подобряване на вашия сайт, които ви дават предимство спрямо конкурентите ви.

С представители на вашите потребители тестваме ползваемостта на 2 или 3 сайта на ваши конкуренти. В сравнението може да участва и вашия сайт. Наблюдаваме взаимодействието на потребителите с продуктите. След това описваме особености, проблеми, липсваща функционалност, впечатления, коментари и предложения.

Доклад с описание на предимствата и недостатъците на вашия спрямо конкурентните сайтове. Препоръки какво да подобрите, за да осигурите по-добро потребителско изживяване и спечелите повече доволни потребители:-))). Разбирате какво липсва на потребителите в тестваните сайтове и какви услуги и функционалности искат да получат. Анализът дава конкретни препоръки за подобряване на ползваемостта на ниво съдържание, навигация, функционалности и интерфейсни елементи.

Винаги :-))). Най-вече преди създаване на нов продукт или преди редизайн на съществуващ продукт. Сравнението е най-полезно когато се направи още преди да започнете да проектирате и разработвате, защото тогава са вложени най-малко средтсва и ресурси.

В зависимост от сайта (колко е голям и какъв обем информация има), с колко и какви потребители тестваме, цената за сравнително тестване е от 4000 лв. до 15 000 лв. без ДДС.

  • 4000 лв. без ДДС за сравняване на 2 сайта, с една група потребители;

+ 1300 лв. за втора група потребители;

+ 2000 лв. за добавяне на допълнителен сайт за сравнение;

Провеждаме сравнителното тестване в рамките на 2 седмици.

За клиент който ще прави сайт за продажба на туристически услуги онлайн, сравнихме сайтове на негови конкуренти. В тестването участваха активно пътуващи по работа и живеещи в САЩ потребители. Клиентът ни получи предимството да знае какво работи добре и какво липсва на конкурентите му още преди да е започнала работата по специфициране и проектиране на новия продукт. Чрез сравнителното тестване на конкурентните клиентът непряко подложи на тестване собствените си идеи за продукта и след тестването сериозно ревизира някои от тях.

Анализ на конкуренцията

4000 лв. без ДДС.

Цена за тестване на 2 конкурентни сайта с една група потребители


Поръчайте

 

При въпроси или искане за конкретна оферта можете да се свържете с нас на телефони: 0885 909 357 или да ни пишете на [email protected].