Ползи от услугите по ползваемост

Ползваемостта (usability) е характеристика на сайтовете. Ползваемите (user friendly) сайтове са лесни, разбираеми и удовлетворяващи за потребителите, а като такива са и печеливши за собствениците си.

Ползваемостта е конкурентно предимство и гаранция за качество на вашите продукти и услуги.

Ползваемостта не е разход, а инвестиция.

Знаете ли, че:

Прилагането на препоръките за ползваемост ще направи сайта ви по-лесен, интуитивен и удовлетворяващ за потребителите на по-ниска цена за реклама и поддръжка.

Това ще доведе до:

Каквo спечелиха клиентите ни?

 

Проектиране на сайт на Софийска вода

Лукрат проектира сайта на Софийска вода и един от резултатите е 40% повече потребителски регистрации за онлайн услуги на сайта. Повече за проекта и мнение на клиента :)

Тестване преди редизайн на сайта на СуперХостинг БГ

В резултат на тестване по ползваемост преди редизайн и последващи консултации, новата версия на сайта на СуперХостинг БГ, носи 300% ръст на продажбите онлайн и 98% спад на обаждания към центъра за поддръжка. Какво казват за работата ни управителите на СуперХостинг.БГ.

Наблюдение в контекст

При задача за повишаване на ефективността на софтуер за наш клиент, наблюденията и последващите анализи показаха, че потребителите губят много време в борба със системата и в неползотворни и излишно времеемки действия.

Действие

   Брой пъти
за 1 ч

Продължи
телност

Загуба
за 1 ч

Загуба
за 1 месец

Действие 1

3

34 сек

2 мин

4 часа

Действие 2

63 

4 сек

4 мин

10 часа

Действие 3

17 сек

2 мин

5 часа

Общо

 

 

8 мин

19 часа

Оказа се, че само с оптимизиране на 3 функционалности, могат да се спестят 33 работни дни за 1 година на всеки потребител.

Още истории за нашите клиенти може да разгледате в проекти и клиенти.

Предизвикателства

Не обещаваме 300 милиона долара продажби, но гарантираме, че ще ви помогнем да направите сайта си по-добър, по-лесен, по-разбираем и по-печеливш.

Винаги сме готови за преговори и договаряне на цени и партньорства.
Не мислите ли, че е време да ни се обадите?