??зготвяне на потребителска документация

Без значение дали ви трябва кратко указание, демонстрационен филм или пълен комплект потребителска документация, ние сме насреща. Предлагаме широка гама от професионални документационни услуги.

Получавате спокойствие и увереност

Когато работим с клиенти, целта ни е да се съобразим с изискванията и съществуващите ограничения - време, ресурс, средства, особености на продукта, целева аудитория и други. Доставяме качествен продукт в срок. Така ви пестим време, нерви и пари. Като поверявате документационната работа на нас:

Как работим

Процесът ни на работа включва планиране, проектиране, писане, преглед и редактиране. Когато е необходимо и възможно, тестваме с потребители. През цялото време на проекта ви държим в течение за статуса на работата. Методологията ни е утвърдена от практиката и опита.

Подходът ни е гъвкав и позволява да се нагодим към вашия начин на работа, за да посрещнем конкретните ви нужди и цели. Така можем да изработим точно документите, от които имате нужда.Хубаво е да се включим в един проект в началната му фаза, за да дефинираме навреме какво трябва да се подготви. Можем да се включим и на по-късен етап, когато има прототип или работеща версия на продукта. За да започнем работа имаме нужда от достъп до продукта, който документриаме и до спецификациите, ако разполагате с такива.

При всички случаи имаме нужда от канал за комуникация и от ваш служител, който да бъде наш консултант. По време на работа възникват въпроси и предложения, свързани с продукта. Своевременното намиране на отговори е важно за спазването на сроковете и качеството.

Уважаваме вашето мнение и време. Нуждаем се от вашият опит, знания и сътрудничество, за да свършим нашата работа. Стремим се да изградим приятелски отношения с вас, за да направим взаимоотношенията помежду ни възможно най-приятни. С повечето наши клиенти стигаме до дългосрочно, ползотворно сътрудничество.

Екипът ни разбира и познава добре процеса на създаване на потребителска документация. Работим със специалисти, обучени да пишат потребителска документация и имащи разнообразен опит в това. Сътрудниците ни са с отличен български и английски език.

Видове документация

Разработваме различни видове потребителска документация. Указания и справочници ??нтерфейсни текстове Самоучители и учебни материали Демонстрации и представяния

При въпроси или искане за конкретна оферта
0885 909 357 и [email protected]