Проектиране (UX дизайн)

Практически тренинг за проектиране на лесни за ползване сайтове и софтуерВижте галерия

За какво е тренингът?

Практически тренинг за проектиране на лесни за ползване сайтове и софтуер. Демонстрира техники за опознаване на потребителските изисквания, начин за изграждане на интуитивна информационна архитектура и задълбава в трикове за бързо и гъвкаво проектиране в екип.

Проектиране (UX Design)

10 декември 2013

Цена 200 лв. с ДДС


Запишете се

 

Формат

Малко теория и много упражнения, в които водещите споделят опит и практики и въвличат участниците да изпробват всичко на терена на събитието.

Проектиране (UX Design)

Водещи

Консултант по ползваемост в Лукрат

??рина Герджикова irina Gerdjikova ??рина Герджикова, Лукрат

Като консултант по ползваемост ??рина помага на клиентите на Лукрат да правят по-лесни, по-удовлетворяващи и по-печеливши сайтове. Работила е по ??Т проекти на едни от най-големите и бързо развиващи се компании в България.

Консултант по ползваемост в Лукрат

Ангелина ??ванчева Angelina Ivancheva Ангелина ??ванчева, Лукрат

Консултант по ползваемост.Ангелина отговаря за добрите отношения на Лукрат с клиенти, партньори, фенове и медии, активно участва в организацията на събитията в Лукрат, води тренинги по ползваемост и писане за уеб и се грижи за актуалната информация в блога.

За кого е този тренинг?

Подходящ е за хора, които имат сайтове, които създават сайтове и се грижат за поддръжката им и всеки професионалист, желаещ да включи ползваемостта в процеса на разработка на сайтове или софтуер:

 

Отзиви от предишни издания

„Като цяло курса беше много поучителен. Хареса ми практическата част, както и проведените дискусии. Положителното отношение на водещите и постоянния им стремеж към провокация на курсистите :)”  Атанас Теодосиев, Дизайнер, Студио Х

„Допадна ми и теоретичната и практическата част, както и разискването на въпросите с участниците, т.е. че реално те бяха карани да мислят.” Стефан Чорбанов, CEO Стеник

„Лекотата на провеждането. Усещането е като да си на тийм билдинг, с големи ползи. :)”  Мартин Методиев, технолог в www.redesign.bg

Място

СОХО, Зала София
ул. ??скър № 4, София 1000
Към карта в Bgmaps

График

9:30 - 18:00 ч.

Цена

200 лв. с ДДС


Запишете се